Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei bărbați din Bangladesh au fost luați în custodie publică

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Mehedinți au introdus la sfârșitul săptămânii trecute în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Arad trei bărbați din Bangladesh, care se aflau în situații ilegale. La ieșirea din țară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru  perioade cuprinse între 6 luni și un an și 6 luni.

Trei bărbați din Bangladesh au fost luați în custodie publică
Comentează 0

În data de 24 noiembrie 2022, polițiștii de imigrări au preluat de la polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 45 de ani, toți din Bangladesh, care se aflau în situații ilegale.

Din verificări a reieșit că persoanele în cauză au intrat legal în România, în scop de muncă, însă la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul țării noastre.

Față de cei trei a fost dispusă măsura de luare în custodie publică și introduși în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Arad, până la îndepărtarea de pe teritoriul României.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru perioade cuprinse între 6 luni și un an și 6 luni, în conformitate cu prevederile OUG nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți.


Scrie un comentariu

trimite