Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tragerea la sorţi a preşedinţilor Birourilor Electorale de Circumscripţie  şi  locţiitorilor acestora

Tragerea la sorţi a preşedinţilor Birourilor Electorale de Circumscripţie  şi  locţiitorilor acestora
Comentează 0

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

   În conformitate cu prevederile art. 26, alin. 5, din Legea nr. 115/2015, pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, vă aducem la cunoştinţă că,

Tragerea la sorţi a preşedinţilor Birourilor Electorale de Circumscripţie  şi  locţiitorilor acestora, ce se vor constitui în judeţul Arad, cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2020, va avea loc vineri, 7 august 2020, ora 10,00, la sediul Tribunalului Arad, B-dul Vasile Milea, nr. 2-4,   în şedinţă publică, la Sala festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I şi va fi efectuată de către Preşedintele Tribunalului Arad.

Având în vedere starea de alertă pe teritoriul României, cu respectarea măsurilor care se aplică pe durata acesteia, pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, se va limita prezența persoanelor și anume: reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice, precum şi a altor persoane interesate care participă la tragerea la sorţi.

 

Cu deosebită consideraţie,

 

                             Preşedintele Tribunalului Arad

                                     Otto Sandor Szep                       

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite