Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TRAGEDII în lanț în Bulgaria: 2 români GRAV răniți, 2 ucraineni MORȚI, un copil rămas orfan, într-un accident rutier

Tragediile se țin lanț pentru românii care călătoresc în Bulgaria. Doi români au fost grav răniți în urma unui nou accident produs în țara vecină, în regiunea Balcic. Doi ucraineni au murit, iar copilul acestora a fost grav rănit. 

TRAGEDII în lanț în Bulgaria: 2 români GRAV răniți, 2 ucraineni MORȚI, un copil rămas orfan, într-un accident rutier
Comentează 0

Doi cetăţeni români au fost răniţi într-un accident rutier produs în Bulgaria, fiind implicate trei autoturisme, dintre care două înmatriculate în România și una în Ucraina. Cei doi cetățeni ucraineni au murit în urma impactului, potrivit primelor informații.

Anunțarea autorităților a avut loc la scurt timp după accidentul în lanț pe șoseaua General Toshevo - Balcic, între localitățile Kremena și Tsarichino, la ora 13:40. Două mașini înmatriculate în România românești s-au ciocnit cu un autoturism Mazda ucrainean care se deplasa în sens opus, a informat Direcția Regională a Ministerului bulgar al Afacerilor Interne, potrivit presei bulgare.

Imagine

Sursă Foto: Pronewsdobrich.bg

Autoturismul ucrainean s-ar fi ciocnit cu primul autoturism românesc, s-a învârtit și a lovit frontal al doilea autoturism românesc. În urma accidentului, doi cetățeni ucraineni, un bărbat și o femeie au murit. Copilul lor în vârstă de 8 ani, care se afla în mașină, a fost plasat urgent în Terapie Intensivă cu răni grave.

Cei doi români accidentați se află în stare gravă, fiind internaţi în ţara vecină. Alţi patru români au fost implicaţi în accident. Este al doilea accident din Bulgaria, în ultimele trei zile, în care au fost implicați români. În accidentul produs duminică dimineață, 7 august, în zona Veliko Târnovo, cinci români au fost răniţi şi trei au murit. Cei opt călătoreau cu un autocar înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau 25 de pasageri. Şapte erau cetăţeni turci, iar restul români. Accidentul s-a produs între Kutsina şi Polikraishte.

MAE, prin Ambasada de la Sofia, a solicitat autorităţilor competente locale, în regim de urgenţă, informaţii suplimentare cu privire la cetăţenia, identitatea şi starea de sănătate a persoanelor implicate în accident, fiind în contact cu reprezzentaţii poliţiei şi cu cei ai unităţii medicale din Bulgaria unde sunt spitalizaţi cei doi cetăţeni români răniţi.

Despre al doilea accident, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a fost anunţat, prin Ambasada României în Republica Bulgaria. Accidentul rutier s-a produs în 8 august 2022, ora 13.30, în Bulgaria, între localităţile Tsarichino şi Kremena, în care au fost implicate trei autoturisme, dintre care două înmatriculate în România.

Citeste continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite