Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tragedie la Timișoara: doi copii și un adult au murit, după ce într-un bloc s-a făcut deratizare și dezinsecție


Un bloc de pe strada Mioriţa din Timişoara va fi evacuat, după ce au fost constatate trei decese, doi copii şi o persoană adultă, locatari ai clădirii, scrie realitatea.net. Cercetările demarate de Direcţia de Sănătate Publică Timiş verifică existenţa unei cauze toxice care să fi afectat sănătatea persoanelor, după ce acolo s-a făcut deratizare şi dezinsecţie, informează Realitatea Plus.

Tragedie la Timișoara: doi copii și un adult au murit, după ce într-un bloc s-a făcut deratizare și dezinsecție
Comentează 0

Șefu IGSU Raed Arafat a declarat luni la Realitatea Plus că s-a activat Departamentul pentru Situații de Urgență și toți locatarii sunt transferați către UPU, cu două microbuze, pentru investigații de urgență, mai arată sursa citată. „15 apeluri au fost începând de sâmbătă, de la ora 8.00 dimineaţa, de la aceeaşi adresă. La primul copil, de 10 zile, s-a presupus că ar fi fost înecat cu lapte. Apoi un al doilea copil de trei ani a murit şi acum şi mama acestuia din urmă. Nu se ştie exact cauza, aşteptăm rezultatul autopsiei”, a declarat Florin Crişan, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Timiş, informează News.ro.

Foto Opinia Timișoarei

Intrați aici pentru mai multe detalii: https://realitateadetimis.net/doi-copii-si-mama-lor-au-murit-dupa-ce-in-bloc-sa-dat-cu-pesticide/

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite