Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tragedie la maratonul Piatra Craiului. Doi alergători au căzut în prăpastie, amândoi AU MURIT


Doi maratonişti au căzut în prăpastie în Piatra Craiului, informează Realitatea de Arges. Primele informații spuneau că femeia a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii nemaiputând să facă nimic pentru salvarea ei. O nouă veste a căzut ca un trăznet: și bărbatul care a încercat să o salveze a decedat pe drumul spre spital!

Tragedie la maratonul Piatra Craiului. Doi alergători au căzut în prăpastie, amândoi AU MURIT
Comentează 0

Accident teribil la cea de a 14-a ediţie a Maratonului Piatra Craiului. Doi maratonişti au căzut în prăpastie în masivul Piatra Craiului.

Doi sportivi morţi sâmbătă, în timp ce participau la Maratonul Piatra Craiului. O fată a căzut într-o prăpastie din Marele Grohotiş, în munţii Piatra Craiului, de la circa 70 de metri înălţime.

Un bărbat de 39 de ani a vrut să o prindă, căzând şi el în gol. Când au ajuns salvamontiştii la faţa locului, sportiva era în stop cardio- respirator, fiind declarat decesul.

Bărbatul avea ambele picioare fracturate. A început transportul acestuia pe o targă până la ambulanţă dar din nefericire, pe drum, starea lui s-a agravat. A fost declarat decesul maratonistului.

Doi maratonişti au căzut în prăpastie în Piatra Craiului, sâmbătă. Aceştia participau la ediţia a 14-a din Maratonul Piatra Craiului. O femeie a alunecat şi căzut într-o râpă, circa 70 de metri. Un bărbat a încercat să o salveze dar s-a prăvălit în gol cam la aceeaşi distanţă. Echipe formate din salvamontişti argeşeni, jandarmi montani, un echipaj SMURD şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă s-au deplasat în zonă.

Accidentul a avut loc în zona cunoscută ca Marele Grohotiş, din Piatra Craiului. Fata a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipele de salvare au demarat manevrele de resuscitare, dar fata nu a mai putut fi salvată. Bărbatul are ambele picioare fracturate.

A 14-a ediţie a Maratonului Piatra Craiului se desfăşoară astăzi pe un traseu care porneşte din Zărneşti, străbate masivul făcând un ocol prin judeţul Argeş iar punctul de sosire este tot în Zărneşti. S-au înscris în cursă 140 de femei cu vârste de la 18 la peste 50 de ani şi peste 500 de bărbaţi cu vârste de la 18 la peste 70 de ani.

Sursa: realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite