Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(VIDEO) Percheziții la traficanți de droguri, în Arad

Ofițerii SCCO Arad au documentat activitatea infracțională a 2 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

(VIDEO) Percheziții la traficanți de droguri, în Arad
Comentează 1

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a 2 inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.
Din materialul probator administrat în cauză a rezultat faptul că, în perioada aprilie – iunie 2024, unul dintre inculpați a deținut și comercializat diferite cantități de canabis (drog de risc), parte dintre acestea fiind achiziționate de către coinculpatul în cauză în vederea revânzării către consumatori de pe raza județului Arad.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri, au fost descoperite și ridicate cantitatea de peste un kilogram canabis, un aparat de vidat, un grinder, sume de bani în lei, precum și alte mijloace de probă.
Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
 


Scrie un comentariu

trimite