Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(FOTO) Traficanți de droguri, prinși în flagrant, comercializând „cristal”, în municipiul Arad

Astăzi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus  reținerea a 4 inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

(FOTO) Traficanți de droguri, prinși în flagrant, comercializând „cristal”, în municipiul Arad
Comentează 0

Potrivit DIICOT, din probatoriul administrat în cauză a reieșit faptul că, în perioada aprilie – iunie 2024,  inculpații au deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri de mare risc către consumatori de pe raza județelor Timiș și Arad.

În seara de 10.06.2024, doi dintre aceștia au fost prinși în flagrant pe raza municipiului Arad în timp ce comercializau, pentru suma de 42.000 lei, cantitatea de aproximativ 1 kilogram de drog de mare risc (având în compoziție  3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal și 4-MMC), achiziționată anterior de la un coinculpat în cauză.

În urma percheziției domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate  mai multe pungi conținând cantitatea de aproximativ 3 kilograme drog de mare risc (MDMA), precum și alte mijloace de probă.


Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timișoara.

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite