Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Traficanți de droguri din Arad și Timiș reținuți și duși la audieri

Nu mai puțin de 18 persoane au fost conduse la audieri, în urma a 23 de percheziții, în două județe, în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad. Acțiunea a vizat destructurarea unei grupări infracționale, implicată în trafic de droguri de risc.

Traficanți de droguri din Arad și Timiș reținuți și duși la audieri
Comentează 0

„La data de 3 noiembrie 2020, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri de risc, pe zona de Vest a României. În cadrul acțiunii, au fost puse în executare 23 de mandate de percheziție domiciliară, 13 percheziții fiind efectuate în județul Arad și zece în județul Timiș. În urma acțiunilor, au fost ridicate semințe de canabis, canabis, cântare, grindere, un pistol și cartușe”, susțin reprezentanții Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad.

Mai trebuie spus că au fost indisponibilizate și sume de bani, în valută și lei, dintre care 1.500 de euro susceptibili a fi falși.

„18 persoane din cele două județe, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, au fost conduse la sediul S.C.C.O. Arad, pentru audieri, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, precum și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Arad și Timiș”, au ținut să precizeze anchetatorii.

De menționat că la acțiune, care a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, au participat și jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara, precum și jandarmi din Arad.

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite