Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Traficant de droguri arestat în urma unei percheziții. Sute de mii de pastile au fost ridicate

Polițiștii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Arad, au realizat o acțiune pe linia antidrog, în municipiul Arad, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Traficant de droguri arestat în urma unei percheziții. Sute de mii de pastile au fost ridicate
Comentează 0

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un bărbat ar fi procurat și deținut, în vederea comercializării, cantități mari de droguri de risc, sub formă de comprimate (medicamente).

În urma percheziției domiciliare efectuate la data de 10 februarie, în locuința acestuia, din municipiul Arad, au fost descoperite și ridicate peste 200.000 de comprimate conținând diazepam, aproximativ 180.000 de comprimate conținând alprazolam și 61.000 de comprimate cu substanță activă clonazepam.

De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 25 de cartușe de vânătoare, deținute ilegal.

La aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.


Scrie un comentariu

trimite