Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Trafic îngreunat în Centru, în timpul unui protest cu mașini față de corupție și actualul guvern

Un protest cu mașini față de modificările legislative care ar putea fi operate de clasa politică în defavoarea luptei împotriva corupției, dar și față de actualul guvern, a avut loc, marți, în Centru, traficul fiind afectat aproximativ o oră.

FOTO | Trafic îngreunat în Centru, în timpul unui protest cu mașini față de corupție și actualul guvern
Comentează 9

Mai mulți șoferi din Arad au primit autorizație pentru evenimentul "Protest pe roți", care s-a desfășurat timp de o oră în centrul orașului, ca o continuare a manifestațiilor antiguvernamentale care au avut loc în ultimele săptămâni.

Șoferii și-au dat întâlnire într-o parcare din vecinătatea Primăriei Arad, de unde au pornit pe bulevardul Revoluție într-un marș cu mașinile.

Participanții și-au propus să-și facă simțită prezența în trafic circulând cu viteză foarte mică, aproximativ 10 kilometri pe oră, astfel că în urma lor s-au format coloane de mașini.

Ei și-au pus pe mașini pancarte și coli cu mesaje împotriva corupției și a actualului guvern, precum ”Corupția ucide!” sau ”Susținem proclamația România 2017”.

”Am ales acestă modalitate de protest pentru a atrage atenția asupra cererilor noastre, de bun simț pentru democrație. Rulăm pentru normalitate, pentru o luptă continuă împotriva corupției. Așa, încet, dar hotărâți, ca arădenii, ca ardelenii”, a spus unul dintre participanți, Siedfried Mayer.

Petru desfășurarea acțiunii, semafoarele din centrul orașului au fost oprite, iar echipe de polițiști au fost plasate în toate intersecțiile, pentru a dirija traficul.

În ultima săptămână, protestele de stradă s-au redus mult în intensitate în Arad, doar câteva zeci de persoane continuând să se adune în fiecare seară în Piața Revoluției, sub sloganul ”Rezistăm!”.

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite