Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trafic infernal la Vama Nădlac II: la ieşirea din ţară, autoturismele aşteapt 50 de minute, iar camioanele 110 minute

Românii din Diaspora care au fost în ţară pentru a-şi petrece Sărbătorile de Iarnă se întorc la muncă. În punctul de trecere a frontierei Nădlac II a fost un trafic infernal astăzi. Potrivit aplicaţiei Trafic Online de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, în această seara, la ora 18.15, pe sensul de ieşire din ţară, autoturismele aveau de aşteptat 50 de minute, iar camioanele nu mai puţin de 110 minute.

Trafic infernal la Vama Nădlac II: la ieşirea din ţară, autoturismele aşteapt 50 de minute, iar camioanele 110 minute
Comentează 2

„În ultimele 24 de ore, cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei au fost PTF Nădlac II, judeţul Arad  (cu peste 5.900 de persoane care au trecut frontiera, din care 4.900 pe sensul de ieșire şi aproximativ 2.800 de mijloace de transport) şi PTF Petea, judeţul Satu Mare (pe aici au trecut peste 5.300 persoane, din care 4.800 pe sensul de ieșire şi aproximativ 1.700 de mijloace de transport).

În acest timp, a fost suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, respectiv a fost suplimentat numărul arterelor de control din punctele de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară,  până la capacitatea permisă de infrastructura fiecărui punct. În plus, pentru efectuarea formalităţilor cu celeritate, poliţiştii de frontieră folosesc pentru controlul documentelor staţii mobile.

Astfel, în continuare, recomandăm tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţa cu Ungaria, astfel încât să se evite apariţia aglomerărilor:

  • pe raza jud. Arad: P.T.F. Nădlac – Nagylak, P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota, P.T.F. Turnu – Batonnya, P.T.F. Vărşand – Gyula
  • pe raza jud. Bihor: P.T.F. Salonta – Mehkerek, P.T.F. Borş – Artand, P.T.F. Borş II – Nagykzreky, P.T.F. Valea lui Mihai - Nyirabrany;
  • pe raza jud. SatuMare: P.T.F. Urziceni – Vallaj şi P.T.F. Petea – Csengersima”, susţin reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Foto Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite