Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tipei (PNL): Opoziția ce face pentru Arad?

Tipei (PNL): Opoziția ce face pentru Arad?
Comentează 0

Consilierul local, Lucian Riviș-Tipei consideră că opoziția ar trebui să se informeze temeinic înainte de a lansa acuzații nefondate și eventual să se și implice în soluționarea problemelor urbei.

“Spre deosebire de domnul Calimente, care este ocupat în ultimul timp doar cu declarații și conferințe de presă, deoarece dânsul crede că ploaia mai spală și imaginile prăfuite de politician, ieri am fost prezent, pe teren, în zona Micălaca-Gemi, împreună cu cei de la Compania de Apă, angajați ai Primăriei și echipajul Poliției Locale pentru a da o mână de ajutor în rezolvarea problemei.

Dumneavoastră, domnilor din opoziție ce ați făcut, în afară de câte un discurs demagogic?! Știu că este simplu să stai în exteriorul problemei și să judeci, însă vă invit să vă implicați activ în problemele Aradului și ale cetatenilor, pentru că nici dvs domnule Calimente, nici Fifor sau alții din cealaltă parte a baricadei nu ați făcut altceva în ultimul deceniu decât să arătați cu degetul și să blocați orice investiție sau proiect al orașului.

Domnule Calimente, observ ca nu aveți timpul necesar și se pare că nici interesul  pentru a verifica datele, costurile si alte aspecte ale proiectului „Reabilitarea zonelor urbane cu deficienţe majore ale serviciilor de canalizare din Arad”, material care se afla pe site-ul Primariei.

Din cei aproximativ 400 km de rețea de canalizare realizați  în Arad ați atacat și sunt sigur că, din lipsă de altceva, veți continua să atacați punctele nevralgice ale rețelei. La câți km de canalizare ați contribuit voi, cei din PSD, ALDE și restul?! Spre exemplu, până nu demult, Fifor nu știa unde se găsește Aradul pe hartă, darmite harta rețelei de canalizare din oraș, iar domnul fost coleg Calimente era ocupat cu diverse metode creative de păstrare a unui loc călduț în Parlament, așa că nu prea mai era timp de investit și în Arad. ” a declarat Lucian Tipei, consilier PNL.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite