Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tinerii liberali arădeni prezenți la Școala Politică de Vară!

Tinerii liberali arădeni prezenți la Școala Politică de Vară!
Comentează 1

O delegație de 20 tineri arădeni au participat la Școala de Vară de la Venus organizată de Tineretul Naţional Liberal:

„Făcând parte din Generația Altfel am considerat că este necesar să participăm la un program de training complex pe subiecte de comunicare, business, management, și bineînțeles politică. A fost o oportunitate pentru mine și colegii mei de a ne perfecționa în aceste domenii și a transmite mesajul și tinerilor din Arad care nu au reușit să participe la aceste programe alături de noi.

Am apreciat în mod deosebit două workshop-uri, Libertatea economică și individuală  în care am avut ocazia să învățăm despre cum se atinge performanța în domeniul economic și financiar, iar cel de-al doilea workshop Relația dintre societatea civilă și clasa politică, în care s-a evidențiat necesitatea schimbării de percepție a actualilor și viitorilor oameni politici.

Cel mai captivant moment al Școlii de Vară a fost, bineînțeles, discursul Președintelui Klaus Iohannis care ne-a subliniat importanța efortului comun a tuturor celor care ne dorim o Românie normală!” a declarat Patricia Dinga, președinte TNL Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite