Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Țigări de contrabandă găsite de jandarmi pe marginea drumului; erau 15.000 de pachete

Un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu, a depistat, ieri seara, în jurul orei 18, pe o stradă din municipiul Arad, un bărbat de aproximativ 33 de ani, care avea asupra sa 15.000 pachete cu țigări netimbrate. Bărbatul se afla într-un autoturism staționat pe marginea carosabilului, iar la vederea jandarmilor a afișat un comportament suspect. Având în vedere acest aspect, jandarmii au trecut la legitimarea acestuia.

Țigări de contrabandă găsite de jandarmi pe marginea drumului; erau 15.000 de pachete
Comentează 0

La verificările efectuate, jandarmii au descoperit în interiorul autoturismului, 15.000 pachete cu țigări netimbrate și suma de 23.650 lei. Întrebat de proveniența țigărilor și a sumei de bani, bărbatul nu a putut da nicio explicație.

Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”.

Țigările netimbrate, autoturismul folosit la transportul acestora și suma de bani, au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite