Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Teroare în Arad. Un bărbat violent, luat de mascaţi după ce a încercat să agreseze mai multe femei

Un bărbat extrem de violent a fost luat pe sus de mascați după ce a încercat să agreseze mai multe femei. A sărit la bătaie chiar și cu reporterii.

Teroare în Arad. Un bărbat violent, luat de mascaţi după ce a încercat să agreseze mai multe femei
Comentează 1

Teroarea a pus stăpânire pe strada Ana Ipătescu din cartierul Aradul Nou. Un individ, cunoscut pentru comportamentul său extrem de violent, a încercat să agreseze mai multe femei și ar fi amenințat niște copii cu cuțitul. Vecinii din bloc spun ca nu mai au liniște din cauza acestuia. Sâmbătă seara, bărbatul a fost luat pe sus de mascaţi și băgat în duba poliției. Extrem de recalcitrant, bărbatul a încercat să sară la bătaie de faţă cu poliţiştii, luându-l în vizor chiar şi pe un reporter.

Problema este că polițiștii nu prea au cum să îl pună la punct, deoarece legile sunt mult prea permisive, iar suspectul nu se ferește ca, după ce este lăsat să plece, să revină la vechile metehne. Cei amenințați de acest individ se tem că, până la urmă, bărbatul o să omoare pe cineva.

Individul, cunoscut pentru comportamentul său violent, este spaima femeilor şi copiilor din zonă. De altfel, locatarii caselor şi blocurilor de pe strada Ana Ipătescu din Arad spun ca omul are un comportament antisocial de-a dreptul periculos.


"Vine, uite aşa stă cu telefonul, filmează şi strigă: ieşiţi afară, curvelor! Păi da' cine e curvă?! E şi agresiv! Înjură femeile, le face desfrânate...", povesteşte una din victimele individului.

"Tot cartierul s-a plâns de el că are treabă cu copiii şi femeile. De noi, de bărbaţi, nu se leagă", spune unul dintre vecini.

"Pe mine m-a ameninţat, era să îmi dea în cap. M-a tras o vecină din faţa lui, cobora de la etajul unu... Trânteşte şi loveşte în ziduri, uşa mea e aproape spartă, scuipă şi am gropi în uşa. (...) Tot cartierul îl ştie. De la Florii încoace, zi de zi, noapte de noapte", spune o altă locatară.

Mai mult, oamenii spun că, dacă autorităţile nu vor lua urgent măsuri pentru izolarea individului, acesta ar putea ajunge să omoare pe cineva.

După scandalul pe care l-a provocat sâmbătă seara, bărbatul a fost sancţionat de poliţişti cu o amendă de 200 de lei, apoi a fost condus la spital, pentru un consult de specialitate. De aici, însă, medicii l-au lăsat să plece, pentru că aşa prevede legea.


Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite