Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Terenul viran de lângă autostradă, din cartierul Alfa, devine parc. Peste 1.000 de copaci vor fi plantați

O importantă zonă a cartierului Alfa se schimbă total, peste câteva zile. Este vorba de terenul viran situat în vecinătatea autostrăzii. În zonă a fost realizată pista de biciclete, însă terenul a rămas neamenajat între spațiul de joacă al copiilor și autostradă.

Terenul viran de lângă autostradă, din cartierul Alfa, devine parc. Peste 1.000 de copaci vor fi plantați
Comentează 4

Asociația Euromediu a obținut acordul Primăriei pentru a transforma zona într-un parc. Vor fi plantați, cu ajutorul voluntarilor, peste o mie de copaci - puieți de salcâm, stejar și frasin.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, de la ora 10,00. Sunt invitați să participe cât mai mulți arădeni, cu unelte (ideal ar fi un hârleț) pentru plantat. Întâlnirea va fi la locul de joacă de lângă Mureș. Organizatorii vor putea fi recunoscuți după șepcile verzi cu sigla asociației.

”Vom transforma o zonă plată într-o fabrică de oxigen! Ia-ți hârlețul, lopata sau târnăcopul (sau pe toate trei) și vino cu noi să începem reîmpădurirea”, îi îndeamnă organizatorii pe arădeni.

Acțiuni similare vor avea loc, sâmbătă, în mai multe locuri din țară, încercându-se plantarea unui număr total de 1.000.000 de copaci. 
 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite