Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Teren concesionat Inspectoratului Școlar Județean Arad, solicitat în instanță de către municipalitatea arădeană

În data de 11 martie 1996, Primăria Municipiului Arad a acordat în concesiune, pentru 99 de ani, un teren de 950 mp, de pe strada Aviator Georgescu nr. 9, Inspectoratului Școlar Județean Arad, cu destinația exclusivă pentru internat școlar, cantină și două laboratoare. La acel moment, primar al municipiului Arad era domnul Cristian Moisescu.

Teren concesionat Inspectoratului Școlar Județean Arad, solicitat în instanță de către municipalitatea arădeană
Comentează 0

Având în vedere faptul că în ultimii 22 de ani nu s-a realizat nimic pe acest amplasament, municipiul Arad a solicitat terenul înapoi, pentru salubrizare și pentru realizarea ulterioară a unei parcări. Datorită faptului că Inspectoratul Școlar Județean Arad nu a fost de acord să redea terenul, ca atare s-a ajuns la instanță, iar sentința este favorabilă municipalității.

“ Sper ca Inspectoratul Școlar Județean Arad să respecte comunitatea arădeană și să nu meargă mai departe pe calea proceselor, pentru a câștiga timp să realizăm studiile necesare pentru obiectivele Primăriei pe această suprafață de 950 de mp. Rugămintea noastră este ca Inspectoratul Școlar să dea drumul procedurii pentru ca municipalitatea arădeană să reintre în posesia acestui teren”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite