Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tentativă de omor în față unei alimentare; vezi ce s-a întâmplat

Un tânăr de 22 de ani și-a dat cu piciorul sau mai bine zis cu... toporul la tot viitorul. Acuzat de tentativă de omor, a fost reținut și urmează să fie arestat preventiv. Motivul? I-a dat câteva lovituri de topor în cap unui bărbat cu care avea niște neînțelegeri mai vechi.

Tentativă de omor în față unei alimentare; vezi ce s-a întâmplat
Comentează 0

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 03.11.2020 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat în vârstă de 22 ani, cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art.32 Cod penal rap la art.art.188 al.1,2 Cod penal.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că:

În data de 31.10.2020, în jurul orei 23.00, inculpatul, în vârstă de 21 ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, i-a aplicat persoanei vătămate de sex masculin, în vârstă de 44 ani, mai multe lovituri cu muchia toporului în zone vitale, care i-au cauzat victimei multiple fracturi craniene, punându-i în primejdie viaţa.  Infracţiunea  a fost comisă într-un loc public, în faţa unui magazin alimentar dintr-o comună aflată în apropierea mun.Arad. Inculpatul  a fost reţinut în data de 03.11.2020 şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă”, susțin procurorii arădeni.

Fotografia are rol ilustrativ

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite