Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tenismeni din Serbia pentru echipele de Superligă ale CSM Arad

Echipele de Superligă Naţională a CSM Arad s-au întărit considerabil pentru returul de la Buzău, programat în perioada 4-7 februarie.

Tenismeni din Serbia pentru echipele de Superligă ale CSM Arad
Comentează 0

La masculin alături de Paul Mladin, Patriciu Muntean, Bogdan Roman, Gheorghe Durdun şi Walter Berg va mai juca şi Laurenţiu Lupulesku (25 ani) care are în palmares rezultate notabile: multiplu campion naţional de cadeţi şi juniori, campion naţional la dublu masculin şi dublu mixt seniori în 2013, vicecampion naţional cu echipa de club, Steaua Roşie Belgrad.

La feminin pentru CSM Arad va juca şi Ivana Vejnovic (18 ani), fostă componentă a lotului naţional al Serbiei, bronz cu echipa în 2013, la Campionatele Europene de junioare, multiplă medaliată naţională şi balcanică, atât la simplu cât şi la dublu, în sezonul trecut a fost campioană naţională de junioare la dublu şi dublu mixt, câştigătoare de Top 12 junioare, ocupantă a locului 3 la Top 16 senioare. Din lotul echipei arădene mai fac parte Andreea Fistyulof, Andreea Huduşan, Adela Strună şi Andreea Neamţ.

Altfel, CSM Arad continuă selecţia la nivel de copii, vârste între 6 şi 9 ani. Cei interesaţi sunt aşteptaţi luni, miercuri şi vineri, între orele 15:30 şi 17:30, la complexul de tenis de masă „Emil Prokopecz” (str. Mihai Eminescu, nr.28), pentru înscrieri la secţia de tenis de masă.


 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite