Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Temerarii tensiului de masă

Sala Astoria a Hotelului Continental din Arad  fost pentru câteva ore gazda unui eveniment  sportiv  care a reunit membrii Asociației Distroficilor Muscular din Arad și beneficiari ai unor centre aparținând D.G.A.S.P.C Arad. Participanții au petrecut câteva ore în compania voluntarilor străini în cadrul unui mini turneu de tenis de masă, desfășurat într-un mediu intercultural.

Temerarii tensiului de masă
Comentează 0

Inițiativa a aparținut voluntarilor S.E.V. găzduiți de către Organizația Tinerilor cu Inițiativă în cadrul proiectului “Temerarii”, finanțat de către Comisia Europeană prin Programul Erasmus+. Turneul si-a propus promovarea parasportului in randul cetatenilor din comunitatea locala dar și evidențierea importanței pe care o au evenimentele de acest gen.

“Aceste evenimente sunt binevenite, oferindu-ne noi oportunităti de a petrece timpul liber. Mai mult decat atat, ne facem noi prieteni iar cu voluntarii care vin regulat la centrul nostru ne consolidam prietenia“, a declarat Gabriel, unul din membrii Asociatiei Distroficilor Muscular din Arad.

La acest eveniment au luat parte pe langa cei mentionati mai sus si alti voluntari SEV aflati in orasul nostru. Inițiatorii, 4 voluntari din Italia şi Macedonia și-au dorit să organizeze acest concurs ca o activitate prin care să marcheze apropierea finalului celui de-al doilea stagiu al proiectului “Temerarii”. Ei au ținut sa multumească tuturor celor implicați și în special Hotelului Continental Arad, care a pus la dispozitia lor infrastructura necesara desfasurarii acestui mini-turneu.

 

Galerie foto (6)


Scrie un comentariu

trimite