Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Țeapă luată la Podgoria. Un arădean a fost păcălit cu valută falsă

Un arădean care avea la vânzare o drujbă a fost păcălit de cumpărător. Acesta din urmă a achiziționat drujba, însă a plătit cu bani falși. Cănd păgubitul a realizat că a fost înșelat a apelat la polițiști.

Țeapă luată la Podgoria. Un arădean a fost păcălit  cu valută falsă
Comentează 3

În data de 09.09.2015, în jurul orei 20:35, La Podgoria, s-a prezentat un “domn” după spusele lui din Timișoara pentru a cumpăra o drujbă Husqvarna 3120 XP.  Prețul a fost de 850 de euro. Acesta a venit cu taxiul pentru a vedea și proba drujba. După verificare a cerut scăderea prețului însă proprietarul nu a fost de acord. Dată fiind situația nu a insistat și a scos  hotărât din buzunar banii. S-a încercat începerea unei conversații, a fost întrebat unde lucrează însă a spus scurt că nu trebuie să se stie. Fiind seară, a scos banii, a plătit și a plecat, pentru ca ulterior să se descopere că din cei 850 de euro, doar 50 erau adevarați și 800 erau falși.

De îndată ce s-a descoperit acest lucru, a fost contactată poliția pentru a ajuta la prinderea acestui plasator de valută falsă.

Proprietarul a rămas și fără drujbă și fără bani.

Păgubitul, îi roagă pe arădeni ca  dacă li se oferă spre cumpărare o drujbă Husqvarna 3120 XP să sune la 112 pentru a anunța poliția.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite