Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Taximetriştii arădeni se vaccinează (FOTO şi VIDEO) / UPDATE: Taximetre marcate cu stickere

Zeci de taximetrişti arădeni se îndreaptă spre centrul de vaccinare drive-thru de la Real pentru a se vaccina împotriva COVID-19. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, care au organizat campania de vaccinare, este vorbe despre 70 de maşini care şi-au dat întâlnire în faţa Primăriei.

Taximetriştii arădeni se vaccinează (FOTO şi VIDEO) / UPDATE: Taximetre marcate cu stickere
Comentează 0

Update 1 Taximetre marcate cu stickere

Potrivit reprezentanţilor Primriei, se intenționează marcarea cu stickere distinctive a taximetrelor în care clienții circulă în deplină siguranță. Le mulțumim pentru că au venit să ne sprijine în campania de vaccinare. Este foarte important să înțelegem cu toții că vrem să circulăm în siguranță și în taximetre. Partenerii noștri de azi sunt taximetriștii arădeni.  Au venit la drive-thru să se vaccineze așa cum fac toți cei care țin la sănătatea lor și a celor din jurul lor. Centrul drive-thru merge foarte bine. Este o modalitate  prin care te poți vaccina simplu. Vii la cumpărături, te poți vaccina chiar în mașină, fără să fie nevoie de programare. Din prima zi, oamenii au apelat la centrul nostru care va rămâne deschis atât timp cât va fi nevoie, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Lazăr Faur.

 


„Astăzi avem şi sprijinul taximatriştilor pentru campania de vaccinare. Cei care ne transportă zi de zi, dau un semnal de încredere, pentru a-i convinge şi pe cei care încă mai au ezitări, că soluţia este vaccinarea. Mergem acum cu toţii spre centrul drive-thru, pentru a călători în siguranţă”, a declarat viceprimarul Lazăr Faur.

Galerie foto (26)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite