Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târgul Primăverii și Târgul Confort Construct & Instal la EXPO Arad

 Târgul Primăverii și Târgul Confort Construct & Instal la EXPO Arad
Comentează 0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează în perioada 20-23 aprilie la Expo Arad, Târgul Primăverii și Târgul Confort Construct & Instal.

Cele două evenimente sunt organizate în parteneriat cu Consiliul Județean Arad și reunesc aproximativ 120 de firme, care expun în cele trei pavilioane și spațiile exterioare de la Expo Arad.

„Pentru expozanţi, târgurile sunt o şansă reală de a-şi promova şi dezvolta afacerea. Încurajăm activităţile de business la fiecare acţiune a Camerei de Comerţ, fiind conştienţi de oportunităţile pe care le poate oferi participarea la un eveniment de acest gen. EXPO Arad este o platformă profesionistă care susține afacerile și ajută la dezvoltarea mediului economic”, a declarat preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

Târgul Primăverii, un eveniment așteptat de arădeni, a venit cu o ofertă bogată de flori, amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, plante ornamentale și pomi fructiferi, îmbrăcăminte, încălțăminte, bunuri de larg consum, decorațiuni, bijuterii, cosmetice și produse beauty, produse handmade, artizanat, jucării, produse agroalimentare, dulciuri, vinuri, bere artizanală.

Târgul Confort Construct & Instal  - construcții, instalații, mobilier și decorațiuni interioare, energii regenerabile, imobiliare, aflat la a 27-a editie, este cel mai important eveniment de profil din Vestul României. Firmele participante expun tehnologii, materiale și echipamente pentru construcţii, tehnologii, echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi sanitare, mobilier și decoraţiuni interioare, echipamente de pază și protecție antiincendiu, energii regenerabile, imobiliare.

Energia Verde - o temă de interes

Vizitatorii se pot informa despre cele mai noi și inovative soluții prin care se pot reduce consumurile de energie dar și cum pot să își producă energia electrică și termică, posibilități de accesare programe de finanțare pentru instalarea de panouri fotovoltaice.

Program vizitare:

Joi, vineri, sâmbătă: 10-20

Duminica: 10-16

 

Galerie foto (198)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite