Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târg de Sfântul Valentin la Atrium Mall

De ce își fac cuplurile cadouri? De ce el o surprinde pe ea cu un buchet de flori? De ce merg îndrăgostiții la film, în excursii sau ies în oraș?

Târg de Sfântul Valentin la Atrium Mall
Comentează 1

Răspunsurile pot varia de la cuplu la cuplu, dar esența este aceeași: se iubesc. Vor să-și arate dragostea unul față de celălalt și vor să o demonstreze în fața lumii întregi, prin aceste gesturi pe care le considerăm atât de naturale.

Să fii iubit este cel mai frumos sentiment pe care cineva îl poate trăi în viața asta. Iar sărbătoarea îndrăgostiților, ziua de 14 februarie vine să celebreze iubirea și să dea un imbold în plus îndrăgrostiților să își arate dragostea.

Dar într-o societate a vitezei, în care toate lucrurile sunt la un clic distanță, este poate, mai greu să îți surprinzi iubitul sau iubita cu un cadou neașteptat.

Ce bine însă că există oameni care se gândesc să aducă mereu ceva nou, ceva diferit de ceea ce oferă piața. Pentru că o relație fără creativitate și surprize are de suferit.

Atrium Mall celebrează iubirea cu un târg de Sfântul Valentin cu de toate: decorațiuni, cadouri, dulciuri și produse naturale, obiecte realizate manual de meșteșugari români. Vino să îți găsești inspirația și să reaprinzi scânteia iubirii în cuplu cu idei de cadouri noi.

Sentimentele trebuie demonstrate și în fapte, altfel rămân doar cuvinte rostite. Sunteți așteptați în Atrium în fiecare zi în perioada 7-17 februarie.

Vă dorim un 14 februarie plin de iubire!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite