Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atrium Mall lansează seria Cinema Nights

Începând de sâmbăta aceasta, filmele de Hollywood cuceresc Atrium Mall într-o serie de proiecții sub egida Atrium Cinema Nights.

Atrium Mall lansează seria Cinema Nights
Comentează 1

Zona dimprejurul scenei va fi transformată în sală de cinema pentru toți pasionații de pelicule clasice și moderne. Intrarea este gratuită, singura condiție care trebuie îndeplinită este înscrierea în cadrul evenimentului de pe pagina de facebook Atrium.

Primul film care va rula pe 16 martie, de la ora 22:00, este renumitul Forrest Gump, care îl are în rolul principal pe Tom Hanks. Filmul a apărut pe marile ecrane pentru prima dată în anul 1994, iar astăzi este cotat în primele 100 de filme cu cele mai mari încasări.

Povestea filmului urmărește viața lui Forrest Gump, un bărbat cu un IQ scăzut, care reușește să răzbată în viață, să pună pe picioare o afacere, să îl întâlnească chiar și pe președinte, deși singurul lucru pe care el vrea să îl demonstreze este că oricine poate iubi pe oricine. O poveste emoționantă, care merită văzută și revăzută.

Atrium Mall vă invită deci la o seară de film, sâmbătă de la ora 22:00, pentru a da startul împreună la Atrium Cinema Nights.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite