Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Târg de locuri de muncă Agromalim 2021” organizat de Asociaţia Excelsior în cadrul Agromalim

Asociația Excelsior din Arad organizează în cadrul târgului Agromalim 2021, desfășurat la Expo Arad în perioada 2-5 septembrie 2021, ”Târgul de locuri de muncă Agromalim 2021. Acesta este organizat prin proiectul Verba Docent ”Educarea adulților în domeniul vieții sănătoase și a mediului de viață sustenabil”, cod ROHU-380, finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020. Se prezintă astfel oferta de locuri de muncă disponibile în județul Arad, precum și locuri de muncă disponibile din județul Bekes, Ungaria.

„Târg de locuri de muncă Agromalim 2021” organizat de Asociaţia Excelsior în cadrul Agromalim
Comentează 0

Oferta de locuri de muncă a fost elaborată și pusă la dispoziția celor interesați în colaborare cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Arad și cu partenerii de proiect din Ungaria. Astfel, persoanele interesate pot consulta locurile de muncă disponibile, se pot informa cu privire la datele de contact ale angajatorilor și primesc materiale promoționale realizate în cadrul proiectului (tricouri cu însemnele proiectului și pliante, atât din partea proiectului cât și de la angajatori). Din partea angajatorilor participă reprezentanți din județele Arad și Bekes, din Ungaria.

În cadrul aceluiași eveniment, Asociația Excelsior a pregătit un stand în care este prezentată și marca (brandul) elaborată  prin proiectul ”Verba Docent”. Marca își propune să adune sub egida sa produse și producători locali care activează în domeniile agriculturii eco, grădinăritului tradițional, procesatori alimentari, societăți comerciale și mici producători și artizani din valea Crișului Alb, Crișului Dublu și Crișului Triplu, atât din România cât și din Ungaria.

Produsele etalate de producătorii locali asociați mărcii, expozanți în standul Târgului Agromalim, vor fi: fructe proaspete bio (afine, cireșe, caise, piersici, nectarine), gem (de afine, cireșe, caise, piersici, nectarine); ceai din frunze de afin, miere și produse apicole eco, tăiței de casă și paste făinoase artizanale; turtă dulce, vinuri, bere bio, palincă, produse cosmetice - toate realizate artizanal; lavandă și produse din lavandă, țesături tradiționale și broderii, bijuterii din sticlă, mărgele, ornamente produse prin tehnica tiffany.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite