Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târg de job-uri pentru studenții și absolvenții UVVG, ediția a II-a

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat, zilele trecute, prin Centrul de Antreprenoriat, în parteneriat cu AJOFM, în Campusul Universitar „Vasile Goldiș”, cea de-a II-a ediție a târgului de job-uri destinat studenților și absolvenților Universității.

Târg de job-uri pentru studenții și absolvenții UVVG, ediția a II-a
Comentează 0

La eveniment, care a fost inițiat încă de la prima ediție de prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul UVVG, au participat peste 60 de firme arădene, antreprenori ai UVVG, care au oferit studenților și absolvenților locuri de muncă în diferite domenii de activitate, precum cel medical, manager de companii, IT, economist, contabil, operatori producție, dar și în domeniul eLearning. Totodată, studenții au fost invitați să facă sport, firmele din oferind reduceri substanțiale la abonament.

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a subliniat: „Scopul târgului de job-uri a Universității noastre este de a oferi oportunități de angajare studenților și absolvenților noștri. Ne-am gândit la atragerea partenerilor noștri antreprenoriali care sunt în număr de peste 60 de societăți comerciale, care și-au prezentat foarte multe oferte de muncă și formare continuă. Ne bucurăm de prezența continuă și constantă a AJOFM, care este alături de noi. Este o inițiativă care mă împlinește ca și rector, deoarece trebuie să le oferim tinerilor noștri posibilitatea de angajare în Arad”.

„Ne-am bucurat de prezența a peste 300 de studenți și absolvenți, care au optat pentru diferite locuri de muncă, în funcție de specificul și codul CAEN a societăților, care au participat la eveniment, începând cu economist, contabil, auditor, lucrător comercial, specialist IT, cabinet medical și altele. Mulțumim pe această cale Conducerii Universității de Vest „Vasile Goldiș” – prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității și în special d-nei rector, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci,  care a avut inițiativa organizării târgului de joburi pentru studenții și absolvenții Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad”, a precizat conf. univ. dr. Marius Boiță, directorul Centrului de Antreprenoriat din cadrul UVVG.

Daniel Albu

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite