Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânărul împuşcat în plină stradă la Brăila a murit. Care a fost ultima postare a acestuia

Cristian Brot, tânărul de 28 de ani împuşcat în plină stradă în Brăila, a murit la spital. În ultima postare a sa, Cristian Brot nu părea să bănuiască ce nenorocire i se va întâmpla în scurt timp.

Tânărul împuşcat în plină stradă la Brăila a murit. Care a fost ultima postare a acestuia
Comentează 0

Cristian Brot a publicat în seara de 25 mai pe contul său de Facebook o poză cu două maşini de lux. "Top zustang", a scris tânărul.

Ultima fotografie postată pe Facebook de Cristian Brot

Ultima fotografie postată pe Facebook de Cristian Brot

A doua zi, după prânz, bărbatul de 28 de ani era împuşcat în plină stradă şi transportat de urgenţă la spital în stare gravă. Astăzi a fost anunţat decesul său.

Potrivit presei locale, se pare că tânărul a fost împuşcat din cauza unei datorii mai vechi la cămătari. În direcţia sa au fost trase şase gloanţe, dintre care trei l-au nimerit. Două dintre gloanţe l-au nimerit în torace, iar cel de-al treilea în burtă, informează infobraila.ro.

Sexy Brăileanca, originară şi ea din Brăila, era prietenă cu Cristian Brot. Vedeta a transmis astăzi un mesaj după ce prietenul ei s-a stins din viaţă. "Odihneşte-te în pace, prieten drag. Ai plecat azi dintre noi, dar în gândul şi în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei şi pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace", a scris, îndurerată, Sexy Brăileanca (MAI MULTE AICI).

Cel care l-a împuşcat în plină stradă pe Cristian Brot este căutat în continuare de către autorităţi.

Sursa cancan.ro


Scrie un comentariu

trimite