Vremea Romania, Arad -1°C

Stiri Arad

Tânăr tunisian descoperit ascuns într-un tren internaţional, la Vama Curtici

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un tânăr din Tunisia care a încercat să iasă ilegal din ţară, ascuns sub un autoturism de  pe platforma unui vagon dintr-un tren de marfă internaţional.

Tânăr tunisian descoperit ascuns într-un tren internaţional, la Vama Curtici
Comentează 0

În data de 13.03.2018, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, pe sensul de ieşire din ţară, în trenul Inter-Regio care circulă pe relaţia România – Germania, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă sub un autoturism ce se afla pe platforma unui vagon de marfă, o persoană de sex masculin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul tunisian Jledi A., în vârstă de 29 de ani, solicitant de azil în România. Tânărul a precizat că a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în Germania şi nu avea o viză valabilă.

În cauză poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiuni de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite