Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adolescent lovit de tren în Gara CFR Șagu. A fost operat de urgență pentru reconstrucția brațului stâng

Ieri, 25 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Arad au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un tren ar fi surprins și accidentat o persoană în zona stației CFR Șagu.

Adolescent lovit de tren în Gara CFR Șagu. A fost operat de urgență pentru reconstrucția brațului stâng
Comentează 0

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj SMURD. În urma verificărilor a reieșit că un tânăr de 19 ani, cetățean afgan ar fi fost lovit de tren între stațiile CFR Aradul Nou și Șagu. Tânărul de 19 ani a fost transportat la spital în stare de inconștiență. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Potrivit medicilor, el a suferit politraumatism - traumatism complex la nivelul brațului stâng respectiv traumatism cranio-cerebral acut, aflat în șoc hipovolemic (stare gravă).

În urma consultului de urgență, dr. Jitaru a decis că pacientul trebuie operat de urgență pentru a-i salva brațul care a trebuit reconstruit cu ajutorul unei plăci diafizare, specifică unor astfel de intervenții.

Operația a început la ora 00.30 și a durat în jur de trei ore, iar echipa medicală care a efectuat intervenția a fost compusă din Dr. Jitaru Bogdan Miroslav, medic specialist ortopedie și traumatologie, dr. Firu Liviu, medic primar anestezie și terapie intensivă, dr. Codrean Roxana, medic rezident ATI și asistenții medicali: Giurgiu Ancuța, Farcaș Camelia și Cselenyi Monica.

În urma intervenției pacientul a fost transferat în Secția Clinică Anestezie și Terapie Intensivă pentru îngrijiri medicale de specialitate.

 

 

 

Imagine cu rol ilustrativ. 


Scrie un comentariu

trimite