Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tamponare căruță contra autoturism între Curtici și Macea / UPDATE: Șoferul a murit la spital

Tamponare căruță contra autoturism între Curtici și Macea / UPDATE: Șoferul a murit la spital
Comentează 0

Update 1 Șoferul a murit la spital

Șoferul, rănit grav în urma accidentului, a murit în această dimineață la Spitalul Clinic Județean Arad.


Duminică, 22 decembrie, în jurul orei 21,00 pe DJ 709B a avut loc un eveniment rutier, posibil grav, între un autoturism și un atelaj hipo. Din primele informații, se pare ca sunt două victime, iar calul este mort. Politistii rutieri s-au deplasat la fata locului, după cum ne-a transmis Biroul Presă al IPJ Arad, care birou arevenit cu o amplă relatatare:

”Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că astăzi, in jurul orelor 20:10, un tanar de 22 de ani din Simand, a condus un autoturism pe DJ709B, pe direcția Curtici - Macea, iar la km 19 + 400 m, s-a angajat în depășirea regulamentara a autovehiculului din fața sa, moment în care s-a lovit frontal de un atelaj hipo care circula pe contrasens, atelajul nefiind echipat cu elemente fluorescent-reflectorizante sau dotat cu lumini de semnalizare, condus de un barbat de 38 de ani din Curtici.
In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, rănirea ușoară a conducătorului căruței și decesul calului.
Tânărul de 22 de ani nu a putut fi testat la fața locului, cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, fiind dispusă recoltarea de probe biologice, iar in urma testării alcooltest a conducătorului atelajului a rezultat o imbibatie alcoolica de 1,27 mg./l. alcool pur in aerul expirat.
In cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vatamare corporală din culpă”.


 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite