Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Surpriză plăcută azi, pe Motorul. AFC UTA a învins-o pe ocupanta locului întâi , CS Deva

AFC UTA 2008- CS Deva 3-2

Surpriză plăcută azi, pe Motorul. AFC UTA a învins-o pe ocupanta locului întâi , CS Deva
Comentează 0

Meciul a făcut parte din faza zonală a Ligii Elitelor Under 15 și s-a disputat pe Arena Motorul astăzi de la ora 12. Cu un joc exact , în care fiecare jucător a sfaturile antrenorului Sandu Gaica, AFC UTA 2008 a deschis scorul în minutul 15 printr-un șut tras de la marginea careului de 16 m, de cel mai bun jucător al gazdelor, Denis Țaroi. Dar după doar 2 minute portarul arădenilor, Felix Pop nu se înțelege cu un coechipier din apărare fiind nevoit să comită fault asupra atacantului advers, Alexandru Ciobanu. Penalty-ul este transformat tot de acesta și scorul devine 1-1. Descumpăniți, elevii lui Gaica își pierd pentru puțin timp concentrarea și tot în urma unei greșeli a portarului Felix Pop, mingea ajunge la Ștefan Lăcătuș și scorul devine 1-2.

Tot din penalty vor egala și gazdele, mai precis Hodoșan cu trei minute înaintea finalului primei reprize, iar în ultimul minut al partidei, Ancateu de la AFC UTA 2008 stabilește victoria finală cu 3-2.

Înaintea fluierului de debut al partidei, cei prezenți au ținut un minut de reculegere în memoria mamei antrenorului arădean Radu Mărginean, care a decedat zilele acestea.

Iată componența echipelor conduse în teren de arbitrii arădeni Alexandru Ilea, Paul Iovescu și Marius Vîlceanu :

AFC UTA Arad: Pop, Glevan, Ancateu, Ene, Dolga, Păduraru, Hodoșan, Corchiș, Țaroi , Leș.

Din lot au mai făcut parte: Rad, Buza, Ronai, Cîrlan, Cismaș și Donca

Antrenor: Alexandru Gaica

CS Deva; Gludean, Goia, Buță, Lăcătuș, Drăgan, Dodoi, Vișan, Bogdaniuc, Negrilă, Negru, Ciobanu.

Rezerve: Pleniceanu, Țicula, Rotariu, Urs, Dimarco și Gîrjob

Antrenor: Constantin Vișan

Echipa Atletico 2007 antrenată de Adrian Petruț și Vivi Erdei a câștigat la Sînmartin împotriva Luceafărului Oradea cu scorul de 10-0 , în urma golurilor semnate de Câmpan (3), Stanciu (3), Paștină (2), M. Salka și M. Rusu.

La Sânmartin, Atletico a jucat în formula: Roșu – Dragoș, Paștină, Ștef, Indreica – M. Rusu, M. Salka – Stanciu, Felea, Măgulean – Câmpan, de pe bancă mai intrând în luptă: Calotă, Neagu, Tăutan, Crainic, Șiclovan și Burcă

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite