Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sunt răutatea întruchipată. 3 zodii de femei malefice, cu care nu trebuie să te pui

Am putea spune ca toate femeile sunt rautacioase, insa unele au o doza suplimentara de malitiozitate. Sunt ceva mai parsive, sunt razbunatoare si ar fi bine sa nu le starnesti orgoliile. Aceste femei sunt nascute cu precadere in trei zodii.

Sunt răutatea întruchipată. 3 zodii de femei malefice, cu care nu trebuie să te pui
Comentează 0

Scorpion

Scorpioanca e o dictatoare prin definitie. Taie in carne vie fara niciun fel de scrupule. Intr-o relatie ea domina, iar cel care vrea sa ii fie alaturi trebuie sa se pregateasca pentru umilinte uneori greu de indurat. Este directa si nemiloasa, iar daca intri in polemica cu ea nu prea ai sanse de castig. Atentie mare! Femeia Scorpion este si razbunatoare, este suspicioasa si exploziva atunci cand i se pune pata. Extremista, nu rationala, femeia Scorpion nu face compromisuri.

Berbec

Nemiloasa este si nativa Berbec. La suparare, impunge fara mila. Gandeste-te doar la vanitatea ei si iti vei da seama de unde vin impulsurile incontrolabile. Are reactii violente si irationale si este ultracompetitiva in orice domeniu. Pune etichete oamenilor chiar fara sa aiba cea mai mica idee despre ei, fapt care il poate scoate din sarite chiar si pe cel mai calm om. Are o structura de otel, in concordanta cu personalitatea ei foarte independenta.

Fecioara

Cea mai severa femeie din zodiac este Fecioara, scrie ele.ro. Nimic nu trece usor pragul exigentelor sale. Cu firea ei critica, diseca in cele mai mici amanunte tot ceea ce se petrece in jurul sau. Iti spune verde in fata atunci cand ai enervat-o, dar nu intr-un mod prea placut. Intr-o relatie este posesiva si destul de geloasa, rautatea ei fiind destul de greu suportata de partener. Cu atat mai mult cu cat este carcotasa, tipicara si obsedata de ordine si disciplina. Dar asa cum le intelege ea.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite