Vremea Romania, Arad 1°C

Stiri Arad

Succes important: Naţional Sebiş - CSM Lugoj 2-0

Naţional Sebiş a trecut cu bine peste un meci în faţa unui adversar ce anunţa a fi extrem de incomod, şi care ataca poziţia a 3-a a clasamentului deţinută de bancari. 

Succes important: Naţional Sebiş - CSM Lugoj 2-0
Comentează 0

După o primă repriză săracă în faze de poartă, la 2 minute de la reluare lugojenii rămân în 10 după ce Dobricean a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Din lovitura liberă dictată, Călin a centrat în careu, fundași au respins până la Avramescu, care a prins un voleu de la 30 de metri la semiînălțime, şi era 1-0. Velici şi Călin trec pe lângă golul 2. Aceiaşi jucători vor conlucra la faza care va stabili scorul final. În minutul 72 Călin a tras puternic de la marginea careului, Rusu a respins în față, la 8 metri, de unde Velici marchează după ce l-a driblat scurt pe același Rusu. Victorie importantă a Sebişului, după o a doua repriză în cae elevii lui Călin Cojocaru au profitat din plin de omul în plus.

Sebiș: Păduraru - Rosenblum (Dăruială), Stupu, Neacșu, Cherecheș - Lazea, Avramescu (Stegaru) - Călin, Unguru (Stoian), Susan (Rus) - Velici.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite