Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Studenții UAV premiați de Academia Națională de Muzică

Studenții UAV premiați de Academia Națională de Muzică
Comentează 0

Două premii întâi și multe alte premii pentru studenții și cadrele didactice ale UAV din cadrul Facultății de Științe Umaniste și Sociale a Universității Aurel Vlaicu - programul de studiu Muzica, la cea de-a 14-a ediție a Conferinței Internaționale „Artă și educație”. Evenimentul a fost  organizat  în perioada 6-8 Aprilie 2022 de Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca.

Premii obținute

În cadrul conferinței a fost organizat Concursul Național Studențesc de Antreprenoriat și Management Artistic S-M-ART ediția I  și Concursul studențesc ABC pentru profesia didactica – secțiunea Pseudoinstrumente.

La primul concurs, la care au fost înscrise 44 de proiecte, studenții UAV au obținut 2 premii I și un premiu II, iar în cadrul  celui de al doilea,  studenții UAV au obtinut 1 premiu I, 1 premiu II, 1 premiu III și 12 premii de originalitate.

Toate lucrările prezentate în cadrul acestui concurs urmează să fie publicate într-un volum, în decursul acestui an universitar.

„Aceste rezultate confirmă valoarea școlii de muzică din cadrul UAV, implicarea profesorilor și dorința studenților de a performa.  Nu pot decât să-i felicit și să-i asigur de întreg sprijinul universității în demersurile lor, în dorința lor de afirmare” a punctat, rectorul UAV, Ramona Lile.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide