Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Striptease masculin lângă Primărie. Vezi ce s-a întâmplat

Deși mai este mult până la 8 Martie, când spectacolele de striptease masculin sunt în vogă, un individ s-a dezbrăcat în plin centrul municipiului, în zona Primăriei. Aflat sub influența deja celebrului drog „zombie”, care face ravagii în rândul oamenilor străzii din Arad, individul a fost obligat de Poliția Locală să se îmbrace și dus la spital.

Striptease masculin lângă Primărie. Vezi ce s-a întâmplat
Comentează 1

„Un individ ce afișa comportamentul „zombie”, cauzat de consumul de șoricioaică, a fost imobilizat, luni, de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică luni, la orele 12.30, în timp ce se oscila dezbrăcat în zona Palatului Administrativ. Bărbatul astfel surprins de către oameni legii a fost determinat să se îmbrace și, ulterior, a fost transportat pentru îngrijiri medicale specifice la Unitatea Primire Urgențe a SCJU Arad”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale.

Reprezentanții instituției au ținut să precizeze că dată fiind starea vădită de surescitare a lui C.G. și ținând cont de faptul că indiciile exterioare nu semnalau existența unui pericol la adresa vieții și integrității fizice a bărbatului, polițiștii locali au acționat operativ, transportându-l la spital cu automobilul de intervenție al DGPL Arad. C.G. este un client nou pentru DGPLA, nefăcând parte din lista consumatorilor deja identificați în teren.

„La 13.20, un alt echipaj de ordine publică al Poliției Locale l-a identificat pe P.S.O., aflat într-o stare similară, în Piața Avram Iancu. În cazul acestuia, este vorba de un cunoscut al cadrelor serviciilor de ordine publică ale DGPLA, identificat și îndepărtat de mai multe ori de pe domeniul public, în cursul acestui an. Pentru acesta, a fost chemată ambulanța, care l-a transportat la UPU, sub supravegherea polițiștilor locali. Aceștia își continuă eforturile de identificare, izolare în teren și gestionare preventivă/sancționatorie a consumatorilor de șoricioaică, atât în situațiile în care starea acestora reprezintă un pericol la adresa propriei vieți, cât și atunci când conduita lor se înscrie în competențele legale de păstrare a ordinii și liniștii publice. În măsura în care dialogul cu persoanele aflate în această situație care săvârșesc contravenții prevăzute de Legea 61/1991 relevă și aspecte ce exced competențelor DGPLA de menținere a ordinii publice, polițiștii locali vor continua să informeze imediat structurile MAI abilitate. La momentul emiterii acestui comunicat, C.G. a a fost identificat de polițiștii locali din nou în zona centrală a orașului, respectivul aflându-se în afara oricărui pericol”, se mai arată în comunicat.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite