Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Start la Zilele Aradului (FOTO)

Start la Zilele Aradului (FOTO)
Comentează 2

Anul acesta Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură a pregătit un program extrem de complex adresat arădenilor de toate vârstele și gusturile, cu ocazia Zilelor Aradului.
Kilometrul 0 al orașului va fi punctul central al distracției pe parcursul a nouă zile, indiferent că vorbim despre Bulevardul Revoluției, platoul din fața Palatului Administrativ, platoul din fața Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ sau Parcul Mihai Eminescu.   
Evenimentele nelipsite din programul zilelor orașului sunt Ședința Festivă a Consiliului Local Municipal, Târgul Estival, Picnic Festival, concertul de muzică ușoară și cel folcloric dar și petrecerile cu spumă de la Ștrandul Neptun. De asemenea, și anul acesta din programul evenimentului nu lipsesc Fashion Days, Cupa Aradului la minifotbal, Bicicliștii iscusiți, decernarea „Diplomei de aur“ pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie.
Nu va lipsi concertul Filarmonicii Arad, care în acest an se va constitui într-o veritabilă gală de operă la care sunt invitați Ramon Vargas, Ruxandra Donose și Leontina Văduva.
Oaspeții orașului la concertul de muzică ușoară vor fi Voltaj, Alexandra Ungureanu&Band, Mario Fresh.
Ziua Municipiului Arad, declarată prin Hotărârea nr. 296 din 21 august 2004 a Consiliului Local al Municipiului Arad, este dedicată zilei de 22 august 1834, zi în care Aradul a primit în mod solemn Titlul de Oraș Liber Regesc din partea împăratului Francisc I.
Programul complet al evenimentului va putea fi consultat online la adresele:
www.cmcarad.ro/evenimente
https://www.facebook.com/CentrulMunicipaldeCulturaARAD

Galerie foto (187)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite