Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Start la... bilete, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”!

Gospodarul își face iarna car și vara sanie, iar iubitorul de teatru își ia bilete... înainte de a începe stagiunea. Casieria Teatrului Clasic “Ioan Slavici” își redeschide porțile începând de marți, 21 august. Aceasta va funcționa după programul cunoscut deja: de marți până duminică de la 10.00 – 14.00 și de la 17.00 – 19.00, luni – închis.

Start la... bilete, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”!
Comentează 0

Vă reamintim că prima cortină a stagiunii 2018 – 2019 se ridică în 8 septembrie, atunci când actorii arădeni vă propun spectacolul “Vârful aisbergului”, de Antonio Tabares, în regia lui Theodor Cristian Popescu și scenografia lui Cosmin Ardeleanu.

Povestea propusă este una aproape de foarte mulți dintre noi: O companie multinațională este cutremurată de sinuciderile a trei dintre angajați. Sofia Cuevas investighează cele întâmplate. Ea încearcă să găsească răspunsul la întrebarea: „de ce se sinucid angajatii companiei?” Descoperirea pe care aceasta o face este una tulburătoare: eficiența și cifrele sunt mai valoroase decât viața unor oameni.

“„Vârful aisbergului” de Antonio Tabares în regia lui Theodor-Cristian Popescu, analizează și pune în discuție așa-zisa cultură corporatistă, cu toate fațetele sale întunecate și cu toate procedurile dure, care uneori duc la consecințe grave.(...) În „Vârful aisbergului”, acolo unde viața deja haotică e dirijată de stres și griji, nu mai există umanitate, căldură, înțelegere și nici speranță. Pentru unii există doar un capăt de linie care se termină cu o curea în jurul gâtului, cu un glonț în tâmplă sau cu o plonjare în aer liber din locul cel mai înalt al clădirii.” ( spune Oana Bogzaru – în „Vârful aisbergului” – un thriller din viața corporatistă”, articol apărut în yorick.ro)

Reprezentația este programată de la ora 19.00, în sala mare a TCIS.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite