Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Start echilibrat de sezon. Aradul se pregăteşte să deraieze Rapidul. "Trebuie să tratăm fiecare meci concentraţi la maxim"

În afară de Sf. Gheorghe, toate echipele din Liga Naţională feminină de baschet au încasat cel puţin un eşec în doar 3 etape scurse de la startul sezonului.

Start echilibrat de sezon. Aradul se pregăteşte să deraieze Rapidul.
Comentează 0

În chiar ultima rundă disputată Alexandria a învins Târgovişte după un joc cu răsturnări spectaculoase de scor. Univ Goldiş ICIM a avut week-end liber, şi joacă sâmbătă, acasă cu Rapid. Un bun meci de pregătire, fără a jigni adversarul, înaintea derby-ului, de miercurea vitoare cu Sf. Gheorghe. 

"E un început echilibrat de sezon. Cu tot respectul pentru adversari, până acum doar Rapid şi Satu Mare nu par a fi la un nivel înalt, sunt echipe tinere, fără experienţă. În rest sunt formaţii care pot bate pe oricine. Sf. Gheorghe e o echipă tare, cu un început bun de campionat, dar vom vedea ce se va întâmpla etapele următoare. Noi trebuie să ne vedem de ale noastre, să ne antrenăm normal, şi să tratăm fiecare meci concentraţi la maxim, indiferent de adversar", a spus antrenorul echipei arădene, Jose Araujo.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite