Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

#STĂMACASĂ: Câte amenzi au fost date în ultimele 24 de ore în Arad și care este valoarea lor

La nivelul Județului Arad, conform raportării  Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, în centrele de carantină erau cazate, în această dimineață la ora 9.00, 355 persoane. Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 209. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 482, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 2.157.

#STĂMACASĂ: Câte amenzi au fost date în ultimele 24 de ore în Arad și care este valoarea lor
Comentează 0

Pe parcursul zilei de ieri și până azi dimineață, polițiștii arădeni au verificat 1.212 de persoane și 6 societăți comerciale  cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau a interdicțiilor de circulație instituite prin ordonanțele militare în vigoare. În urma acestor verificări, au fost aplicate 50 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricțiile de circulație, în valoare totală de 121.000 lei. Nu au fost întocmite noi dosare penale.

În același interval de timp, jandarmii arădeni au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, valoarea totală a amenzilor fiind de 24.000 lei.

Polițiștii locali arădeni, acționând cu un efectiv de 48 de cadre și 18 mijloace auto,  au legitimat și verificat, într-un interval de 24 de ore (perioada 6.04.2020, ora 7.00 – 7.04.2020, ora 7.00),  1022 de persoane, întocmind 15 procese verbale de contravenție, în valoare totală de 31.000 lei, pentru aceleași fapte privind nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare. 

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu exonerează de răspundere penală, respectiv contravențională. Recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale. De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim. Vă rugăm să râmâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!”, susțin reprezentanții Prefecturii.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite