Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sprijin pentru campania naţională de vaccinare, la Vinga (FOTO)

La Vinga a avut loc, ieri,  o acțiune de sprijinire a campaniei naționale de vaccinare. Astfel, administraţia locală în frunte cu primarul Ioan Negtrei, cu sprijinul Consiliului Județean, reprezentat de dr. Corina Crișan, în colaborare cu Centrul de Vaccinare Vinga, coordonat de dr. Irina Orășan și cu ajutorul tinerilor din cadrul Filialei Vinga a Uniunii Bulgare din Banat au organizat o acțiune de promovare a vaccinării la Centrul Local de la Vinga și nu numai.

Sprijin pentru campania naţională de vaccinare, la Vinga (FOTO)
Comentează 0

Cetățenii comunei Vinga au fost informați despre beneficiile pe care le aduce vaccinarea, atât pe plan individual cât și pe plan colectiv, prin sfaturile doctorului, dar și prin pliantele informaționale distribuite de tinerii voluntari și de colectivul Centrului de Vaccinare Vinga.

Scopul final al acestei acțiuni și al întregii campanii naționale de vaccinare împotriva Covid-19 este creșterea numărului de persoane vaccinate, care va avea ca rezultat revenirea la viața normală, pe care o știam cu toții înainte de pandemie și în care drepturile și libertățile, în special cel de circulație să nu mai fie restricționate.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite