Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad ar putea prelua pacienți diagnosticați cu COVID-19 de la Timișoara!

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad ar putea prelua pacienți diagnosticați cu COVID-19 de la Timișoara!
Comentează 0

În contextul creșterii, în ritm alert, a numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2, la nivelul județului Timiș, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a fost contactată de către reprezentanți ai Comitetului Național pentru Situații de Urgență în vederea preluării unor pacienți pozitivi, dacă secțiile COVID-19 din Timișoara nu vor mai avea suficiente locuri.

„În cazul în care Timișoara nu va mai avea locuri pentru pacienții confirmați, atunci îi vom prelua noi, atâta timp cât vom avea paturi disponibile. La ora actuală, în spital, avem un număr de 37 de pacienți confirmați cu SARS CoV-2 și un total de 137 de locuri pentru confirmați și suspecți. Pentru a fi pregătiți în cazul creșterii numărului de pacienți, astăzi am luat decizia să deschidem și restul secțiilor în care, în martie, aprilie și mai s-au tratat pacienți infectați cu SARS CoV-2”, a declarat dr. Mircea Onel, directoul medical al SCJU Arad.

De menționat este faptul că la începutul pandemiei în România, în luna martie, Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara a tratat pacienți din Arad, confirmați cu virusul SARS CoV-2.    

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite