Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Speranţa moare ultima: UTA - Chindia Târgovişte 3-1

După eşecul de la Mediaş alb-roşii şi-au revenit repede. Nici nu aveau cum altfel, penru că azi şi-au disputat probabil ultima şansă de a rămâne în cărţile promovării. UTA a făcut un meci consistent, în faţa unui adversar care şi-a jucat şansa cât a avut "benzină".
 

Speranţa moare ultima: UTA - Chindia Târgovişte 3-1
Comentează 0

Chindriş, Man şi Strătilă au ameninţat poarta târgovişteană în debut de meci, dar oaspeţii au lovit decisiv în minutul 18: arbitrul nu întrerupe meciul pentru un fault la Chindriş, oaspeşţii au continuat, Cherchez a preluat în careu şi a trimis din 14 metri pe colţul lung cu stângul, 0-1. Arădenii ripostează în minutul 36: Strătilă intră pe dreapta în careu, centrează perfect pentru Man, care din 4 metri trimite simplu cu capul în plasă, 1-1.

Partea secundă începe cu câte o şansă de fiecare parte, Copil respectiv Cherchez trecând pe lângă gol, cu menţiunea că mingea trimisă de atacantul oaspeţilor a lovit bara porţii arădene. După o oră de joc Hlistei l-a deschis pe Man pe stânga, acesta a pătruns în careu, a centrat perfect, iar Copil a trimis din voleu sub transversală din numai 11 metri, 2-1. Moment psihologic, pentru că oaspeţii cad definitiv. În minutul 76 Rus scapă de la 40 de metri, face o cursă în viteză şi trimite pe colţul scurt din 13 metri uşor lateral dreapta, 3-1. Final liniştit de meci cu UTA care continuă să spere la o promovare directă.

UTA:  Miron – Polgar Manea,  Botiș,  Burlă –  Strătilă (Hlistei), Chindriș, Tănase,  Copil (Roman) –  Curtuiuș (Rus), Man
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite