Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacol de gală la Polivalenta arădeană

 Spectacol de gală la Polivalenta arădeană
Comentează 0

” Valorile trebuie păzite” a fost răspunsul  lui Ruben Stoia, reprezentantul firmei Colosseum Tournament și unul dintre organziatorul superbei gale de kick box  din seara zilei de joi din Sala Polivalentă din Arad.

A fost răspunsul lui Ruben la întrebarea ” De ce oamenii puternici care știu să se bată , trebuie păziți?”. ”Pentru că sunt valori , iar valorile trebuie păzite. Valoroșii sportivi Romy Bonyasky și Peter Aerts sunt personaje pe care rar Aradul le poate avea ca oaspeți, de aceea a trebuit să luăm măsurile de rigoare.Îi  mulțumim din suflet Societății DEY PROTECT GUARD SECURITY S.R.L pentru implicarea în acest eveniment, oamenii acestei firme fiind prezenți non-stop, 24 de ore din 24  alături de vedetele turneului de la Arad” a răspuns Ruben Stoia.

De fapt, vedeta acestei gale a fost pe departe, arădeanul Eduard Gafencu, luptătorul care a a fost fantastic în finala de la 77 de kg, când l-a învins prin abandon pe Ekrem Doruk, elevul celebrului Bonyasky.

 Bujecanul Gafencu a fost susținut permanent de tribunele populate ale sălii , iar președintele Colosseum Tournament, Gabriel Georgescu a declarat :
” Motivul principal a alegerii Aradului ca și gazdă a acestui eveniment a fost unul singur: Eduard Gafencu! Sportivul arădean a provocat acum o lună și jumătate KO-ul planetei la un alt eveniment. Trebuia să răsplătim Aradul pentru această performanță”

Organizare impecabilă, tribune pline și civilizate chiar dacă meciurile au fost televizate , mese scumpe rezervate în totalitate , în jurul ringului,  oaspeții de toate categoriile, piliticieni, oameni de afaceri, foști sportivi de performanță etc.

Iată meciurile și rezultatele de -aseară: 

Costin Mincu ( Constanța) - Gyorgy Szabo
Marius Munteanu ( Satu Mare) - Alexandru Velenciuc 
Dinu Marian ( București)- Anghel Cardoș
Niculae Florentin ( București) - Sorin Horvath ( Arad) 
Teodor Mardar - Ferizovic ( Timișoara) 
Boapeah Michael ( Ghana)  - Andrei Mitu ( Timișoara)
Bader Feradaous ( Olanda) - Sebastian Cosmâncă ( Iași) 
Costin Mincu ( Constanța - Marius Munteanu ( Satu Mare)
Zoltan Enyedi ( Ungaria) - Alexandru Lung ( Oradea)
Ekrem Doruk ( Olanda) - Eduard Gafencu ( Arad) 
 

Galerie foto (13)


Scrie un comentariu

trimite