Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spania reacționează cu noi măsuri la intensificarea pandemiei de SARS-COV-2

Noi restricții au fost adoptate în Spania, în contextul în care această țară iberică este tot mai afectată de coronavirus. Conform RRA, barurile și restaurantele se vor închide zilnic la ora 18:00, la fel ca magazinele care sunt considerate neesențiale. Terenurile de sport în aer liber rămân deschise. Cea mai mare rată de infectare este în provincia Granada, unde a ajuns la 1.194 de cazuri la 100.000 de locuitori.

Spania reacționează cu noi măsuri la intensificarea pandemiei de SARS-COV-2
Comentează 0

Se interzice în toată regiunea circulația între 10:00 seara și 7:00 dimineața. Autoritățile vor ca până în 15 decembrie numărul cazurilor să scadă, astfel încât în perioada Crăciunului locuitorii să nu fie afectați de atât de multe restricții. Cele mai multe infectări se înregistrează în rândul tinerilor, 54% dintre noile cazuri fiind persoane sub vârsta de 45 de ani. O stituaţie îngrijorătoare se observă în rândul profesioniștilor din sănătate. În ultimele două săptămâni ale lunii octombrie, numărul angajaților infectați a crescut de la 351 la aproape 1.200.

Numărul total al deceselor de coronavirus la nivel mondial a depăşit un 1.250.000, iar cel al cazurilor a ajuns la aproape 50.300.000.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite