Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Soluții SMART pentru spațiul tău rezidențial și industrial de la SAS- Smart Access Solutions

Soluții SMART pentru spațiul tău rezidențial și industrial de la SAS- Smart Access Solutions
Comentează 0

Cauți soluții SMART? Acum ai acces rapid și ușor pentru spațiul tău rezidențial și industrial de la SAS - Smart Access Solutions.

Oferim o gamă variată de produse certificate de la producători recunoscuți pe plan internațional pentru calitatea componentelor structurale și funcționale, precum și pentru fiabilitatea lor în exploatare. Comercializăm uși, porți, garduri, sisteme de andocare și automatizare de la producători de prestigiu, precum MCA, DAVOS, SOMMER, SOMFY, BFT, NICE, GFA-ELEKTROMATEN, GLC și NINZ.

De ce să lucrezi cu SAS- Smart Access Solutions?

-O echipă de profesioniști, calificați în domeniul închiderilor industriale și rezidențiale, pregătiți să te asiste oricând întâmpini o problemă sau neclaritate.

-Adaptabilitate, indiferent că vorbim de domeniile și spațiile rezidențiale, comerciale sau industriale. Oferta noastră se adresează atât sectorului public, cât și privat.

-O ofertă completă de servicii, de la alegerea sistemului potrivit la montare, instalare și mentenanță, până la transport, pentru ca să îți optimizezi costurile, fără a apela la operatori suplimentari.

-Siguranța garantată de către toate produsele comercializate de SAS, în conformitate cu normele în vigoare, impuse de Uniunea Europeană în privința funcționării, calității și securității în exploatare.


În perioada 05-25 septembrie toate comenzile/proiectele noi beneficiază de discount suplimentar de 10%!

Alege calitate și siguranță! www.sasdoors.ro