Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șoferul care a fugit când polițiștii i-au descoperit cele 600 de baxuri de țigări a fost prins

Astăzi, a fost prins și va fi tras la răspundere penală șoferul TIR-ului care transporta cele 600 de baxuri de țigări de contrabandă și care a fugit când a fost oprit în trafic, la Mândruloc, de polițiștii rutieri. 

Șoferul care a fugit când polițiștii i-au descoperit cele 600 de baxuri de țigări a fost prins
Comentează 0

În dimineața zilei de 24 mai, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă. În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic. Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigate a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă. După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a euro-paleților, au fost găsite 323.298 pachete (6.465.960 fire) de țigări de contrabandă, netimbrate.

Întreaga cantitate de țigarete precum și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Au fost ridicate de la fața ocolului și alte bunuri de interes precum și urme papilare. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, au declarat acum o săptămâna reprezentanții IPJ Arad.

Astăzi, Biroul de Presă al IPJ Arad a informat că „cercetările privind cele 600 de baxuri de contrabandă se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind efectuate toate actele materiale pentru probarea activității infracționale. Raportat la actele procedurale efectuate în această cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom oferi detalii suplimentare”.


Scrie un comentariu

trimite