Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şoferii protestatari criticaţi pentru că s-au oprit să claxoneze în faţa Spitalului Judeţean

Şoferii protestatari criticaţi pentru că s-au oprit să claxoneze în faţa Spitalului Judeţean
Comentează 8

Alături de obişnuiţii protestatari, zilele acestea protestează şi mai mulţi şoferi care însoţesc mulţimea cu maşina de-a lungul traseului claxonând încontinuu pentru a atrage atenţia celor din case. Ieri, şoferii au făcut turul Aradului pentru a anunţa startul protestului şi au făcut o scurtă oprire în faţa Spitalului Judeţean din Arad unde şi-au ambalat claxoanele. Acest lucru i-a iritat pe câţiva arădeni care i-au taxat pe protestatari pe reţelele de socializare, susţinând că este un gest abject faţă de cadrele medicale şi faţă de bolnavi. „Acolo sunt oameni pe moarte,chiar credeți că este nevoie de circ la spital? Rușine!”, este unul din comentariile de la postare. 

O asistentă din cadrul Spitalului Judeţean Arad care era la serviciu în timp ce protestatarii s-au oprit în faţa spitalului ne-a declarat că este total dezamăgită de gestul acestora: „Este dreptul acestora să protesteze, dar nu înţeleg ce vină avem noi, cadrele medicale sau pacienţii, în această poveste? Toţi colegii mei muncesc la capacitate maximă şi suntem de-a dreptul epuizaţi. Secţia ATI este plină de bolnavi COVID care se zbat între viaţă şi moarte, iar astea nu sunt poveşti cum cred unii, ci din păcate este realitatea crudă”, a declarat asistenta de la Spitalul Judeţean. 

Protestatarii plănuiesc să se strângă şi în această noapte să protesteze în faţa Primăriei Municipiului Arad începând cu ora 20, după care cel mai probabil vor porni din nou în marş pe străzile oraşului. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite