Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Socrul lui Mihail Bălăşescu, principalul suspect în uciderea politicianului, găsit mort lângă Buşteni

Presupusul criminal al politicianului Mihail Bălăşescu a fost găsit mort, vineri, în apropiere de Buşteni. Din primele cercetări, se pare că Adrian Epaminonda Burchel s-a sinucis, el fiind găsit spânzurat, într-un copac, informează România TV.

Socrul lui Mihail Bălăşescu, principalul suspect în uciderea politicianului, găsit mort lângă Buşteni
Comentează 0

Adrian Burchel, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, a fost dat în urmărire internaţională de poliţişti, el fiind principalul suspect în cazul uciderii fostului sexretar adjunct al PNL.

Informaţia privind găsirea trupului lui Adrian Burchel a venit de la un turist care a văzut trupul atârnând într-un copac, pe traseul Jepii Mici, care duce spre crucea de pe Caraiman. Acesta a sunat la 112 şi a furnizat informaţia că ar fi socrul lui Bălăşescu, după toate semnalmentele. O echipă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a plecat spre locul unde a fost găsit cadavrul pentru a stabili cu exactitate identitatea acestuia.

Maşina condusă de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, principalul suspect în cazul uciderii acestuia, fusese găsită abandonată, luni dimineaţă, într-o parcare din Buşteni, potrivit România TV. Maşina se afla parcată de trei zile pe strada Telecabinei din Buşteni şi avea roţile din spate dezumflate.

Autoturismul folosit de George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, îi aparţinea acestuia din urmă, revenindu-i în urma partajului.

Avocata care l-a reprezentat pe Mihail Bălăşescu în procesul de partaj susţine că fostul secretar adjunct al PNL depusese mai multe plângeri la Poliţie împotriva fostei sale soţii şi a rudelor acesteia, care l-ar fi urmărit.

Mihail Bălăşescu, fost secretar general al PNL, a fost găsit mort pe 4 septembrie, în casa fostului socru, care a fost şi principalul suspect al anchetatorilor, mai ales că el ar fi lăsat un bilet unui apropiat în care mărturisea crima şi a transmis că "de mine nu se va mai auzi niciodată".

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite