Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șoc pentru un angajat SMURD: a fost trimis la un accident, unde a descoperit că victima este chiar fiul său de patru ani

Un angajat al SMURD care deserveşte ambulanța aeriană a avut parte de un şoc după ce a fost solicitat să intervină la un accident de circulaţie petrecut la câţiva kilometri de Lugoj, scrie lugojinfo.ro.

Șoc pentru un angajat SMURD: a fost trimis la un accident, unde a descoperit că victima este chiar fiul său de patru ani
Comentează 0

Serviciile de urgenţă au fost anunţate că pe raza localităţii Fârdea un băieţel de patru ani a fost lovit de o maşină. Imediat, mai multe echipaje ale poliţiştilor şi salvării au mers spre locul indicat prin 112 iar personalul medical a stabilit că băiatul trebuie transportat de urgenţă la spital. Având în vedere vârsta pacientului, dar şi posibilele probleme ivite în urma impactului cu maşina, medicii au decis să ridice de la sol de la Timişoara elicopterul SMURD. Localnicii susţin că au asistat la o scenă care i-a făcut să plângă, unul dintre salvatorii care lucrează pe elicopter fiind chiar tatăl micuţului.

Potrivit romania24.ro,în acea dimineață, echipajul medical, format dintr-un medic, doi piloți și Sebastian Petruș- asistent medical în cadrul SMURD Timiș, încheia încă o misiune cu succes și adăuga pe lista lungă un nou pacient salvat.

În timpul zborului au primit un apel prin stație.

– Vă rugăm să vă îndreptați către satul Fârdea. Un copil de 4 ani a fost lovit de o mașină. Urgent trebuie transportat la spital. Nu știm dacă a fost afectată coloana sau alte organe vitale. Nu se poate mișca și îl doare spatele.

Imediat pilotul a schimbat traseul aeronavei, iar echipajul medical a început să se pregătească pentru intervenție.

În acel moment, telefonul lui Sebastian a sunat. Era soția lui.

– Să știi că voi întârzia. Sunt în elicopter, mergem la Fârdea să salvăm un copil!

– Mario a fost lovit de o mașină! Se plimba cu bicicleta… mai multe nu știu. M-au sunat ai mei să-mi spună, i-a răspuns soția în hohote de plâns.

În acel moment Sebastian a realizat că merge să-și salveze propriul copil. Era la bunici, vorbiseră dimineața la telefon și totul era în regulă…

Intrați pentru detalii aici: https://lugojinfo.ro/actualitate/5467-chemat-sa-isi-salveze-fiul-momente-cumplite-pentru-salvator-de-pe-elicopterul-smurd și aici:

https://romania24.ro/povestea-unui-asistent-smurd-din-timis-care-a-participat-la-cea-mai-grea-interventie-din-viata-lui-salvarea-propriului-fiu-158375.html

Foto: romania24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite